CHP’Lİ BAŞKAN, KOYU SATTI BAŞKAN ADAYINI FİNANSE ETTİ CHP’Lİ BAŞKAN, KOYU SATTI BAŞKAN ADAYINI FİNANSE ETTİ

Muğla'nın Dalaman İlçesi Altıntas Mahallesinde, bugün saat 20:15 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, kasksız olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü otomobille çarpışması sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yunus Ayten isimli motosiklet sürücüsü Dalaman İlçesinin Altıntas Mahallesinde, Dalaman'dan Ortaca istikametine giderken otomobille çarpıştı. Kırmızı ışık ihlali sonucu meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü , ilk belirlemelere göre, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 9 metre havaya fırladı. Talihsiz genç havada takla atarak asfalt zemine başını çarptı. Motosiklet sürücüleri için kask kullanımının hayati öneme sahip olduğu her fırsatta vurgulanırken, ne yazık ki genç sürücünün kask kullanmaması başına aldığı darbe sonucu ağır yaralanmasına neden oldu.



Çevredeki vatandaşların kaza sonrası 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi ile sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olduğu tespit edilen Yunus Ayten, önce Dalaman Devlet Hastanesi'ne buradan da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Feci kazada otomobil sürücüsünün ise herhangi bir yara almadığı öğrenildi. Genç sürücünün hayati tehlikesi bulunduğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulunarak, kırmızı ışık ihlalinin ve kazaya neden olan hataların tespiti için soruşturma başlattı.