YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. AYAZ: “Almış olduğumuz ödülü gerek yolcu güvenliği açısından gerekse sağlık çalışanlarımız açısından güvenlikli ve sağlıklı seyahat edilebilen konforlu bir ortam oluşmasına var gücüyle destek olan YDA Havalimanları çalışanlarına ve insan hayatına hayat katmak adına hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza armağan ediyorum. Haklarını ödemenin mümkün olmadığı sağlık çalışanlarımıza bu zorlu günlerde bir nebze de olsa destek olmak adına 3 sağlık çalışanına ve ailelerine 1 hafta boyunca her şey dahil tatil hediye ettik” dedi.

Mersin Divan Otelde düzenlenen “ Mersin Sağlıkta Başarı ve Yaşam Ödülleri” yapılan törenle sahiplerini buldu. Saygın Kurt  Medyanın organizasyonun da Şenol İpek ve Merve Akıncı’nın başarılı sunumuyla gerçekleşen törende, Ahmet Selçuk İlkan, geceye katılanlara keyifli dakikalar yaşattı.  Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ödül törenine Mersin belediye başkanları, YDA Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. AYAZ, Kurum kuruluş temsilcileri, Mersin’de görev yapan birçok sağlık çalışanı ve basın mensupları katıldı.

“YDA HAVALİMANINA SAĞLIKTA YILIN TURİZM MARKASI ÖDÜLÜ”

Her daim sağlık çalışanlarının yanında olmakla birlikte pandemi döneminde alınması gerekli tedbirler açısından tüm enerjisini ortaya koyarak sağlıklı ve güvenilir Havalimanı olan YDA Havalimanına sağlıkta yılın turizm markası ödülü verildi. Katılımcıların keyifli anlar geçirdiği gecede YDA Havalimanı adına ödülü alan YDA Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. AYAZ yaptığı konuşmada sağlık çalışanlarının bir nebze de olsa hayatını kolaylaştırmak adına tüm ekibimizle dalaman havalimanında sağlıklı ortamı sağlamak amacıyla canla başla tüm özverileriyle çalıştıklarını dile getirdi.

Genel Müdür Ayaz Pandemi döneminin başladığı ilk günlerden itibaren teyakkuza geçerek Havalimanı içerisinde yapılan pandemi tedbir iyileştirmelerine değindi.  Ayaz, yolcuların erişilebileceği noktalara dezenfektasyon üniteleri koyarak yolcularımızın kendilerini dezenfekte edebilecekleri bir ortam sağladıklarına işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sosyal mesafenin korunması adına Check-in kontuarlarımızın önlerine ayırıcı separatörler yerleştirdik, zemin üzerine sosyal mesafe uyarı stickerları yaptırdık. Yolcularımıza hizmet veren yer hizmetleri personelimizin çalıştığı deskler üzerine ayırıcı paravanlar ekleyerek yolcuların sağlıklı temas noktasında korunmasını sağladIK. Havalimanında oluşturulan PCR merkezinde sağlık çalışanlarına ihtiyaçları olan her konuda destek olduk.”

Pandeminin getirdiği olumsuzlukları el birliğiyle aşmak adına mücadelelerinin devam edeceğini ifade eden Genel Müdür Ayaz, zor dönemlerden geçerken başta sağlık çalışanlarına olmak üzere herkesin daha anlayışlı olarak elini taşın altına koymasının önemini vurguladı.

ÖDÜLÜ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA HEDİYE ETTİ

BAŞKAN KARAKUŞ'UN DALAMAN’A MÜJDELERİ DEVAM EDİYOR BAŞKAN KARAKUŞ'UN DALAMAN’A MÜJDELERİ DEVAM EDİYOR

YDA Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. AYAZ, almış oldukları ödülü gerek yolcu güvenliği açısından gerekse sağlık çalışanlarımız açısından güvenlikli ve sağlıklı seyahat edilebilen konforlu bir ortam oluşmasına var gücüyle destek olan YDA Havalimanları çalışanlarına ve insan hayatına hayat katmak adına hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza armağan ettiğini ifade etti.

Ayaz, haklarını ödemenin mümkün olmadığı sağlık çalışanlarımıza bu zorlu günlerde bir nebze de olsa destek olmak adına üç sağlık çalışanına ve ailelerine 1 hafta boyunca her şey dahil tatil hediye ettiklerini dile getirerek, pandemi döneminde böylesine titiz ve dikkatli bir çalışmayla törenin gerçekleşmesine emek veren herkese teşekkür etti.