Futbolculuğa ilk olarak Dalaman Altınordu Futbol Okulunda başlayan genç yetenek Recep Yorulmaz, önce Ortaca Esnaf Spor da ve şimdide 1. Lig Ekibi Royal Hastanesi Bandırma Spor a transfer oldu.


Kort tenisi de oynarken tenis antrönörü Mutlu Yalçıner'in destekleriyle futbola yönelen Recep Yorulmaz,  2018  yılında Özkan Can Ayhan isimli hocasıyla ile Dalaman Altınordu Futbol Okulu'na başladı.  Daha sonra Nevzat Sönmez hoca sayesinde Ortaca Esnafspor ‘da maçlara çıktı.


Yorulmaz, 12 yaşında U15 ve U13 liglerinde kalecilik yaptı.2018-2021 yıllarında Ortaca Esnafspor da oynadı. Ortaca Esnafspor ile birçok turnuvalara katıldı. Kalecilikte kendini geliştirmesi kaleci antrenörü Ozan Öztürk ile birebir yaptığı antrenmanlar sayesinde kendini geliştirdi. Yorulmaz, antrenörlerinin desteği ile TFF 1.lig takımlarından Royal Hastaneleri Bandırmaspor'a transfer oldu.

Yorulmaz'ın ailesi mutluluklarını, "Emeği geçen, destekleyen tüm antrenörlerimize,kulüp başkanımız Yücel Beye ,değerli eşi Belma hanıma, takım arkadaşlarına ve iyi dostluklar kazandığımız velilerimize çok teşekkür ediyoruz" sözleriyle paylaştı.
 

CHP’Lİ BAŞKAN İŞÇİ KIYIMIYLA GÖREVİNE BAŞLADI CHP’Lİ BAŞKAN İŞÇİ KIYIMIYLA GÖREVİNE BAŞLADI

Haber48 ekibi olarak, bizlerde başarılı genç kaleci Recep Yorulmaz'a başarılar dileriz.