DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK? DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK?

Elindeki yüklü miktardaki metamfetamin maddesini paraya çevirmek isteyen uyuşturucu madde tacirleri hakkında bilgi alan Dalaman Narkotik ekipleri 23.04.2022 gecesi satış için hazırlık yapan M.U ve N.Y isimli şahıslar uzun bir kovalamaca ve takip sonucunda Ortaca ilçesinde yakalandılar. Adı geçen M.U ve N.F isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahıslarla birlikte hareket eden H.D isimli şahıs ise 23.04.2022 günü sabah saatlerinde şafak operasyonu ile yakalandı.

Şahsın ikametinde yapılan aramada, H.D. isimli şahıs uyuşturucu maddeyi bahçesindeki küllerin arasına sakladığı tespit edildi ve adı geçen H.D isimli şahıs da gözaltına alındı. Uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelede hızlı ve etkin bir şekilde mücadele veren Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri ivedilikle şahısların işlemlerini tamamlamış ve şahıslar aynı gün 3 şahsı da aynı gün Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk etti.

3 şahıs da çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklanarak ve işlemlerinin ardından Seydikemer Eşen cezaevine teslim edildi.