DALAMAN EMNİYETİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ DALAMAN EMNİYETİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri tarafından, T.T. isimli şahsın Ortaca ile Dalaman ilçelerinde uyuşturucu tedarikçisi olduğu yönünde bilgi edinildi. Uzun süre takip edilen T.T. isimli şahsın 21.05.2022 günü İzmir ilinden yüklü miktarda metamfetamin maddesi getireceği yönünde elde edilen saha bilgileri ışığında yapılan çalışmalarda, T.T.'nin Ortaca ilçesine girişi ile birlikte şahsın bulunduğu araca yönelik operasyon yapıldı. Durdurulan araçta, piyasa değeri 100 bin lirayı bulan ve Ortaca ile Dalaman ilçelerine dağıtılmak üzere getirilen metamfetamin maddesi ele geçirildi.

T.T. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada ise yine uyuşturucu madde ticareti için yetiştirildiği değerlendirilen çok sayıda kenevir bitkisi ele geçirildi.

Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alınan T.T. isimli şahıs, tamamlanan işlemlerinin ardından Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayın ardından emniyet güçlerince yapılan açıklamada; "Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri olarak uyuşturucu ile mücadeleye devam edilecektir." denildi.

​​​​​