Uyuşturucu ve türevlerine geçit vermeme konusunda yüksek özveri gösteren Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri tarafından Ortaca ve Dalaman ilçesinde aktif olarak uyuşturucu sattığı yönünde bilgi aldığı O.K isimli şahıs ile ilgili olarak 07.04.2022 gecesi operasyon kararı alarak şahsın yakalanması için çalışma başlatmış, yapılan çalışmalar neticesinde adı geçen O.K. isimli şahsın Ortaca ilçesinde olduğu ve yüklü miktarda metamfetamin maddesi satışı yapacağı yönünde bilgi alınması üzerine Dalaman Narkotik polisi opsrasyon düğmesine basmıştır.

Ortaca ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde seyir halindeki araçta takip edilen O.K İsimli şahıs narkotik polislerini görmesi ile kaçmaya başlamış ancak kısa sürede üzerinde bulunan yüklü miktarda metamfetamin maddesi ile birlikte yakalanmıştır.

Devam eden operasyon kapsamında O.K. İsimli şahıstan uyuşturucu madde satın aldığı bilgisine ulaşılan F.B. İsimli şahsı Dalaman ilçesinde yakalayan Dalaman Narkotik görevlileri şahsın üzerinden satışa hazir vaziyetteb metamfetamin maddesini ele geçirmesi üzerine aynı gecede iki uyusturucu satıcısı için tahkikat düzenlemiştir.

CHP’Lİ BAŞKAN İŞÇİ KIYIMIYLA GÖREVİNE BAŞLADI CHP’Lİ BAŞKAN İŞÇİ KIYIMIYLA GÖREVİNE BAŞLADI

Uyuşturucu madde ticareti yapan iki şahıs gözaltına alınmasının ardından adli işlemleri tamamlanıp 07.04.2022 günü Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır.

Adı geçen her iki şahsın da Seydikemer Eşen Cezaevine teslimi sağlanmıştır.

Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği  torbacı olarak tabir edilen sokak satıcıları ile mücadelesine ara vermeden devam edecektir.