Geçtiğimiz günler de vatanı için en ön cephede çarpışan Uzman Çavuşa bir Doktor tarafından yapılan saldırı yüreğimizde taze dururken Gazeteci Ferhat Aydoğan’ın paylaşımı ile  Muğla Dalaman’da yine bir uzman çavuşa saldırı haberi ajansımıza geldi.

DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK? DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK?

Son 6 aydır Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarı dolu operasyonları bir kesim vata hainin canını sıkacak olmalı ki uzman çavuşlar üzerinden TSK’ya baskı yapılmaya çalışılıyor. Bir takım yaşanması mümkün durumları medya gücünü kullanarak şerefli TSK’yı uzman çavuşları gösteren baskı ve yıldırma politikasına gidilmek istenmektedir. Barış kalkanı , Fırat harekatı , Ege , Ak deniz operasyonları , Karadeniz çıkarması gibi operasyonların psikolojik ve kitlesel olarak yıpratılmak istendiği artık daha çok netleşmektedir.

Bugün Dalaman’da ise Uzman çavuşumuzun evinin önünde duran aracının üzerine  kan ile ‘’ ÖLÜM ‘’ yazıldığı ortaya çıktı. Bu saldırı Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her bir bireyine yapılmış saldırıdır . Aydoğan bu yapılan saldırılar için ‘’ Şerefli TSK askerinin arabasına  ‘’ ölüm ‘’ yazan soysuz anasının fistanlarını giysin de öyle gezsin ben pişmanım desin’’ diyerek bu haberin takipçisi olacağımı herkes bilsin az dan az çok tan çok gider diyerek özellikle altını çizdi.

.

Kaynak: AHaberAjansi