CHP’Lİ BAŞKAN, KOYU SATTI BAŞKAN ADAYINI FİNANSE ETTİ CHP’Lİ BAŞKAN, KOYU SATTI BAŞKAN ADAYINI FİNANSE ETTİ

Dalaman ilçesindeki Atakent Kavşağı'nda özel bir kolejin öğrenci servisine, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait kamyonun çarpması ile yaşanan kazada, 2'si ağır 15 öğrenci yaralanmış, ağır yaralı olan Ayşe Korkut (17) Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Fethiye'de tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak vefat eden Ayşe Korkut'un naaşı, Fethiye Cumhuriyet Savcısı tarafından geniş çaplı otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Ayşe Korkmaz'ın, Ortaca ilçesinin Sarıgerme beldesinde bir otelde çalışan babası Murat Korkmaz, kaza haberini iş yerinde öğrenerek zaman kaybetmeden Fethiye Devlet Hastanesi'ne gitti. Talihsiz baba, kızını görme ümidiyle geldiği Fethiye Devlet Hastanesi'nde, kızının naaşının bulunduğu tabutu Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'ndan alarak cenaze nakil aracına taşıdı. 

Murat Korkmaz, bir baba olarak hayatındaki en büyük acıyı yaşadığı bu anlarda, yakınları tarafından güçlükle zaptedildi. Sakinleştirilemeyen babanın acısı ve yakarışları yürek burktu.

YARALANAN ÖĞRENCİLERİN TEDAVİSİNE DEVAM EDİLİYOR

Kazada yaralanan diğer öğrenciler, Çağhan Özüdoğru (17), Uğur Kara (16), Sıva Kaba (16), Kaan Çağrı Can'ın (15) Fethiye Devlet Hastanesi'nde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. 

Dalaman Cumhuriyet Savcılığı ve Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kazayla ilgili olarak yürütülen soruşturma devam ediyor.