Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaklaşık altı aydır faaliyet gösteren Ciğerci Vakkas müşterilerine ciğer, adana, et şiş, tavuk, patlıcan kebap ve ızgara sunuyor. On yıldır kebapçılık yapan Ciğerci Vakkas, müşteri yoğunluğunun kendisini memnun edecek düzeyde olduğunu belirtti. Ciğerci Vakkas müşterilerin de mutfaklarından memnun olduğunu ifade ederek “Bir müşteri geliyor ertesi gün yanında 2 kişiyi daha getirmiş oluyor, o getirdiği 2 kişi ertesi gün bir başkasıyla geliyor” dedi.

Kebaplarında kuzu ciğeri kullandığını dile getiren Ciğerci Vakkas, ciğerdeki orijinal lezzetin püf noktasını “Fazla pişirmeyeceksin, suyunu çekmeyecek. Kısık ateşte yapacaksın, oğlak çevirir gibi dışı yanar içi pişmez. Kıymayı zırhtan geçiriyoruz makineden geçirmiyoruz. Kuzunun boşluğu, göğüs kafesi ve kollarını kullanıyoruz; lezzeti veren de bu zaten” sözleriyle açıkladı.

Ciğerci Vakkas kuzu eti kullandığını ve bu sebepten kuyruk yağına pek yer vermediğini dile getirerek şiş ve türlerinde de dana eti kullandığını söyledi.

Yaptığı her yemekte belirgin bir lezzet özelliği fark edilen Ciğerci Vakkas, müşteri memnuniyetine verdiği özenden dolayı özellikle sinirli et kullanmadığını belirtti.

Ciğerci Vakkas’ın lezzetli kebaplarının namı ise ünlü isimleri cezbediyor.  Kadir İnanır, Erkan Petekkaya,  Şafak Sezer gibi isimler arkadaşlarıyla Ciğerci Vakkası tercih ediyor.

MAZBATASINI ALAN  DALAMAN BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ'TAN İLK AÇIKLAMALAR MAZBATASINI ALAN  DALAMAN BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ'TAN İLK AÇIKLAMALAR

7 gün 24 saat müşterilerine hizmet veren Ciğerci Vakkas Dalaman Otogarı Karşısı,Mercedes Bayii yanı Shell Benzinlik içinde hizmet veriyor.

Rezervasyon için: 0506 092 89 41 numaralı telefondan iletişim kurabilirsiniz.