Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Dalaman ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının arkasındaki alana kurulan lunaparkta Dalamanlı Osman K. (17) ile lunaparkın Adanalı işletmecileri arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. İşletmeciler Dalamanlı genç Osman K.'yi darp etti. Bunun üzerine 17 yaşındaki Osman K., evine gidip pompalı tüfeğini alarak lunaparka geri döndü. Darp edilmenin etkisiyle sinirlerine hakim olamayan genç lunapark işletmecilerinin üzerine 5 el ateş etti. Lunapark işletmecilerinden henüz ismine ulaşılamayan bir kişi ile yine işletmecilerden Cabbar isimli şahıs, açılan ateş sonucu isabet aldı. Şahıslardan biri ağır yaralanırken, Cabbar isimli işletmeci başına aldığı isabet sonucu hayatını kaybetti.

Dalamanlı Osman K.'nin silahlı saldırı sonrasında olay yerinden kaçtığı ve henüz yakalanamadığı öğrenildi. Emniyet güçleri Osman K.'nin bulunması için çalışma başlattı. Dalaman İlçme Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, görgü tanıklarının ifadelerinin alınmaya devam ettiği öğrenildi.

Çevredeki görgü tanıklarının ifadelerine göre; Osman K.'nin silahlı saldırıyı tek başına yapmadığı, olay yerine ambulansın ise 20 dakika sonra intikal ettiği öğrenildi. 

Yine edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki Osman K.'nin daha önce bıçaklı yaralama eyleminde bulunduğu ve bu olaydan sonra Antalya'ya kaçtığı ve polis ekiplerinin soruşturması sonucunda Antalya'da yakalandığı öğrenildi.
 

MUHAMMET KARAKUŞ BİR KEZ DAHA SEÇİLDİĞİNDE NELER YAPACAĞINI AÇIKLADI MUHAMMET KARAKUŞ BİR KEZ DAHA SEÇİLDİĞİNDE NELER YAPACAĞINI AÇIKLADI