DALAMAN EMNİYETİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ DALAMAN EMNİYETİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

Muğla'nın Dalaman İlçesinde, Dalaman Belediyesi'nin işlettiği Kayacık Sosyal Tesisi ve çevresinde belediye ekipleri ve gönüllüler tarafından temizlik çalışması başlatıldı. Geçtiğimiz günlerde, gazetemize gelen şikayetler üzerine gündeme getirdiğimiz çöp sorununun çözümü için kolları sıvayan Dalaman Belediyesi'nin başlattığı temizlik çalışmasına Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş da katıldı. 

Kayacık sahili ve çevresinde yapılan çalışmada, ziyaretçilerin bıraktığı çöpler toplanırken başkan Karakuş, Kayacık Sahili'nin bölge için önemli olduğunu vurguladı.

Temizlik çalışması sırasında soruları yanıtlayan Karakuş; "Sahili kirleten biziz, vatandaşlarımızdan daha duyarlı olmalarını ve nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak mantığıyla hareket etmelerini bekliyorum. Ben, vatandaşımıza bu konuda güveniyorum. Benim başkan olmadan önce de Kayacık Sahili en büyük hayalimdi. Kayacık Sahili için projelermiz çiziliyor, ilerleyen süreçte bölgemize gelen ziyaretçilerin dışarıya gitmeden burada vakit geçirebilecekleri, insanlarımızın eğlenebildikleri, çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir yer oluşturmak istiyoruz. Vatandaşımıza bundan sonra daha duyarlı olacakları konusunda güveniyoruz" ifadelerini kullandı.