Muğla'nın Dalaman İlçesinde bulunan İncebel Tatil Köyü'nde (Eska Evleri) yaşanan olayları okuyucularımıza aktarmıştık. Site sakinlerinin iddialarına göre Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcıısı Ö.Z. siteden ev alarak İncebel Tatil Köyü'ne yerleşmiş, mevcut site yönetimiyle anlaşamayarak kendi yönetimini kurmuş ve kendisini Yönetim Kurulu Başkanı ilan etmişti. Ö.Z.'nin eski yönetim hakkında "Her gelenden haksız yere 2000 Euro topluyorlar ve bu yasal değil. Ben bu parayı ödemeyeceğim." dedikten sonra kendi yönetim ekibini kurduğu iddia edilmiş daha sonra ise Ö.Z. ve ekibinin İncebel Tatil Köyü'ndeki meskenlerin tamamını kapsayan yeni bir alt yapı projesi hazırlattığı ve sadece bu projenin hazırlanma bedelinin yaklaşık 900 bin TL olduğu ifade edilmişti. Ö.Z. ve ekibi bu proje bedelinin de site sakinleri tarafından ödeneceğini belirtmiş bu durum birçok mülk sahibinin tepkisine neden olmuştu. 

Tüm bu tartışmalar ve iddialar altında Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.Z.'nin alt komşusu olan ve Ö.Z.'nin evinin bahçesine yaptırmak istediği havuz nedeniyle evi ve ailesinin hayatının riske girdiğini savunan Sadık Özer, Ö.Z. ile yaptığı konuşma ve tartışmaların ardından Ö.Z.'nin kendisini tehdit ettiği, makamını kullanarak baskı uygulamaya çalıştığını belirterek CİMER'e şikayette bulunmuş. Sadık Özer, CİMER şikayetinin ardından Ö.Z.'nin babasıyla da konuşmuş ancak "Şikayet ettiysen arkasını sen düşüneceksin artık" cevabını almış. Devam eden süreçte Ö.Z. istinat duvarının üzerine çıkarak "Beni kim şikayet etti" diye bağırmış, Sadık Özer ile arasında yine kısa bir konuşma geçmiş ve Özer konunun büyümemesi için evine girmiş. Özer'in evine girmesinin ardından istinat duvarının üzerinde duran Ö.Z. bağırarak "Artık Düzen değişti, bu düzene uymayan evini satsın gitsin" demiş. 

Yaşanan olayların ardından CİMER şikayetini dikkate alan Emniyet Genel Müdürlüğü konu hakkında müfettiş görevlendirdi. Konuyla ilgili olarak, Sadık Özer ve eşinin ifadasi 27.09.2021 tarihinde Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde alındı. Devam eden süreçte bazı site sakinlerinin de ifade vererek İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.Z.'den şikayetçi olduğu öğrenildi.

Konu hakkında yeni gelişmeler oldukça kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz.

DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK? DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK?