CHP’Lİ BAŞKAN, KOYU SATTI BAŞKAN ADAYINI FİNANSE ETTİ CHP’Lİ BAŞKAN, KOYU SATTI BAŞKAN ADAYINI FİNANSE ETTİ

Son günlerde sosyal medya platformu Facebook üzerinden, Mustafa Yılmaz isimli kuvvetle muhtemel fake bir hesap aracılığı ile şahsi sosyal medya hesabım "Metin Gire" etiketlenerek Dalaman'da imar yolsuzluğu yapıldığı iddia edilmektedir. Bugüne kadar resmi evrak olmadan hiçbir iddiayı haberleştirmedik. Bu hesaba ulaşmaya çalışarak bilgi almak istedim, fakat hesabı yöneten şahıs kim olduğunu ortaya çıkarmak istemedi ve güven problemi yaşadığından bahsetti. "Bana dokunamazlar, elimdeki belgeler onların hepsini yakar" gibi iddialarda bulundu. Kendisine resmi belgelerle açıklama yaptığı takdirde iddiaları haber olarak yazabileceğimizi belirttim. Karşılığında önce bizim bir adım atmamız gerektiğini ve elinde daha büyük evraklar olduğunu ifade etti. Ben de kendisine belge ve isim paylaşımı olmadan bu iddiaları en fazla Facebook üzerinden paylaşabileceğini belirttim. Buna karşılık şahıs, "İddialar doğru mu diye yazamadınız bile" dedi. Ve kendisi beni etiketlemeye devam etmektedir.

Dalaman ilçesinde bazı siyasi partilerde görev yapan üyelerden, Mustafa Yılmaz isimli fake hesabın arkasında benim olduğuma dair söylentinlerin olduğunu öğrendim. Bugüne kadar kimsenin maşası olmadım olmam. Tetikçi değil 'Gazeteciyim'. Her ağızdan bir laf çıkar ama sadece BELGE konuşur...

Bu konuyla ilgili, Mustafa Yılmaz isimli fake hesabın iddialarında ismi geçen yetkililerin bir açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum. Konunun benimle alakası yoktur fakat iddialar kamuoyunu ilgilendirmektedir.

Saygılarımla Metin Gire