Muğla'nın Dalaman ilçesinde, Dalaman Belediyesi Kayacık Sosyal Tesisleri'ne giden vatandaşlar yol kenarın gördükleri çöp manzarası karşısında tepkili. Gazetemize birçok kez gelen şikayetlerde, vatandaşlar çöp konteynerlerinin hem yetersiz olduğunu hem de zamanında toplanmadığını belirtiyor. Bölge ve Dalaman için önemli alanlardan biri olan Kayacık Sahili, düzenlenen müzik festivali, Dalaman Havalimanı'na çok yakın oluşu ve vatandaşlar için ideal bir nefes alma noktası olması açısından büyük önem arz ediyor.

Yerli ve yabancı turistler, yerleşik yabancılar ve bölge halkı tarafından sıkça uğranan sahil ve sosyal tesisin, toplanmayan çöplerle gündeme gelmesini isteyemeyen vatandaşlar, durumun bir an önce çözüme kavuşmasını talep ediyor. Duyarlı vatandaşlarımız tarafından yapılan şikayetlerde durumun yeni olmadığı ve bir süredir bölgenin çöp konusunda sorun yaşadığını belirtirken, Dalaman Belediyesi'nin daha hassas olmasını beklediklerini belirtti. Vatandaşlar; "Çöplerin toplatılmaması ve buna bağlı olarak çöp yığınlarının oluşması, bölgemizin ve ilçemizin marka değerine büyük zarar vermektedir. Vatandaşlık bilincimiz gereği, yetkili makamları uyarıyoruz ancak bir sonuç alamıyoruz. Belediyemizin daha hassas olmasını ve bir an önce bu görüntülerin ortadan kalkmasını umuyoruz" dedi.

MAZBATASINI ALAN  DALAMAN BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ'TAN İLK AÇIKLAMALAR MAZBATASINI ALAN  DALAMAN BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ'TAN İLK AÇIKLAMALAR