Muğla'nın Dalaman İlçesinin tanınmış ailelerinden Acar ailesinin acı günü. Muğla'nın Marmaris, Bodrum, Fethiye, Ortaca ve Menteşe ilçelerinde çeşitli sektörlerde hizmet veren ve ilimizin önde gelen şirketlerinden biri olan Acarlar A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Acar ve kardeşleri Yusuf Acar, İhsan Acar'ın annesi Ummuhan Acar hayatını kaybetti.

Merhumenin cenazesi, Dalaman İlçesi Atakent Mahallesi’ndeki evinde kılınan cenaze namazına müteakip Eskiköy Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi. Cenaze merasimine Dalaman, Fethiye, Ortaca ve diğer ilçelerden yoğun katılım oldu. 



Acar ailesini bu acılı günlerinde; Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ortaca Kaymakamı Mehmet Oktay, Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, eski Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mahsun Harmandar, AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, işinsanları ve yakınları yalnız bırakmadı.

Haber48 ailesi olarak, merhumeye Allah'tan rahmet, Acar ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK? DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK?