Muğla'nın Dalaman ilçesinde, Mustafa Selçukoğlu rüzgarı esti. Muğla'nın tanınan sanatçısı Mustafa Selçukoğlu, isim değişikliğine giderek Ehlikeyf Restoran adını alan eski Nil Restoran isimli işletmede, muhteşem sesi ve olağanüstü sahne performansıyla rüzgar gibi esti.

Esra Sağlam'ın işletmesini devraldığı Ehlikeyf Restoran, geçtiğimiz hafta Cuma günü Mustafa Selçukoğlu ve orkestrasının canlı müzik performansıyla açılışını yaptı. Her hafta Cuma ve Cumartesi günleri Ehlikeyf Restoran'da sevenleriyle buluşacak olan Selçukoğlu, sahne aldığı ilk haftada yoğun katılımın olduğu iki gece boyunca misafirlerine müzik ziyafeti sundu. Selçukoğlunun orkestrasında yer alan keman ve bağlama ustaları, zaman zaman sergilediği solo performanslar ile misafirleri kendilerine hayran bıraktı. Selçukoğlu, gecenin sonlarına doğru, seslendirdiği İzmir Marşı ile coşku dolu anlar yaşattı.



Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde yaklaşık 16 yıldır sanatçı olan Mustafa Selçukoğlu, tiyatro oyunculuğu da yapıyor. Eşsiz sesini, oyunculuk yeteneğiyle birleştiren Selçukoğlu sahne performansıyla izleyenleri büyülüyor.



Ehlikeyf Restoran'da, güzel bir akşam sizleri bekliyor. Fiyatları oldukça uygun olan restoranın işletmecisi Esra Sağlam, "Bizim önceliğimiz, misafirlerimizin buradan mutlu ve keyifli ayrılması. Kullandığımız ürünlerin her biri aşçımız tarafından özenle seçiliyor. Mustafa Selçukoğlu ve ekibiyle güzel bir başlangıç yaptık, bu başarıyı misafirlerimizle daha üst noktalara ulaştırmak istiyoruz. Her hafta Cuma ve Cumartesi günleri, Mustafa Selçukoğlu ve orkestrası canlı müzik performansıyla Ehlikeyf Restoran'da. Bölge halkımıza özgün bir konseptte hizmet vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

DALAMAN BELEDİYESİ’NİN İFTARINA BÜYÜK KATILIM DALAMAN BELEDİYESİ’NİN İFTARINA BÜYÜK KATILIM