İDDİALARIN ODAĞINDAKİ CHP’NİN DALAMAN ADAYI DURMUŞ, MAL VARLIĞINI AÇIKLADI! İDDİALARIN ODAĞINDAKİ CHP’NİN DALAMAN ADAYI DURMUŞ, MAL VARLIĞINI AÇIKLADI!

Rus acente temsilcileri YDA Dalaman Havalimanı ve Lemar Tour’un davetlisi olarak Dalaman’a geldiler. 7 gün boyunca Marmaris, Fethiye ve Ortaca ilçesinin tarihi ve turistik yerlerini gezen 11 turizm acentesinin temsilcileri, özellikle Ölüdeniz ve Dalyan’a hayran kaldıklarını söylediler

YDA Dalaman Havalimanı ve Lemar Tour davet etti. Rusya’da ICS Travel Group bünyesindeki 11 turizm acentesinin temsilcileri Dalaman bölgesini ziyaret etti. Bölgedeki tarihi ve turistik yerleri ziyaret eden Rus acente temsilcileri, Ölüdeniz ve Dalyan’a hayran kaldılar. 7 gün boyunca Marmaris,

Fethiye ve Ortaca ilçesindeki yerleri de gezen Rus acente temsilcileri, programın son gününde Dalyan’ı ziyaret etti.  Dünyaca Ünlü Dalyan Kanalı’nda tekne turu yapan grup, bol bol fotoğraf ve video çekti. Rus temsilciler, bölgedeki dünyaca ünlü 2 bin 500 yıllık kaya mezarlarını da ziyaret ettiler. 


“HERKESİ DALAMAN’A DAVET EDİYORUZ”


Rus Acente Temsilcisi Evgeniya Savenkova, Dalaman civarındaki turistik mekanları çok sevdiğini belirtti. “Buradaki turistik altyapıyı ve bölgeyi gördük, doğal ve tarihi yerler iç içe ve dünyada nadir bulunan bir ahenk içindeler.” diyen Savenkova, +Özellikle Ölüdeniz’i çok beğendik. Koylarda bulunan otelleri sevdik. Dalyan çok hoşumuza gitti. Ülkemize dönünce Türkiye ve Dalaman bölgesini kuvvetle tavsiye edeceğiz. Herkesi Dalaman'a davet ediyoruz” ifadesini kullandı. 


HAMDİ GÜVENÇ: TARİFELİ UÇUŞLARIN TUTMASI İÇİN BU TÜR ORGANİZASYONLAR ÖNEMLİ 


YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, bu tür organizasyonların çok önemli olduğunu söyledi. Güvenç, “ICS Rusya ve CIS ülkelerinde güçlü ve teknolojik alt yapıyı iyi kullanan büyük bir şirket. Özellikle bireysel turistlere hitap ediyor ve ucuz maliyetli uçuşlar ile kombine paketler yapıyor. Gelecekteki seyahat trendleriyle uyum içinde çalışıyorlar. Bu sene Rusya’dan bölgemize konulmasına destek olduğumuz Pobeda Air, S7 Air ve Pegasus Airlines tarifeli uçuşlarına kaynak sağlıyor. Tarifeli uçuşların tutması için bu tür organizasyonların faaliyetleri ve bölgemizi tanımaları, ürün gruplarında yer vermeleri oldukça önem arz ediyor” dedi.


“BÖLGEDE ALTERNATİF OLARAK RUS PAZARINA YÖNELMEK ÖNEMLİ”


Rus acente temsilcilerinin ziyaretinde ICS grubun Dalyan'da ağırlamasında özel ilgi gösteren otel yetkilileri de vardı. Otelcileri temsilen konuşan Ali Mürşit Yağmur, alternatif pazarların çok önemli olduğunu belirtti. Dalyan’ın farklı ve özel bir bölge olduğunu, koruma altında bulunduğunu söyleyen Ali Mürşit Yağmur, “Tek bir pazara sabit kalmamak, alternatif pazarlara yönelmek gerekli. Bu bölge genelde İngiliz pazarına hitap ediyor. Alternatif olarak Rus pazarına yönelmesini ve bölgeyi göstermek istedik. Rus turistlerin bölgeye gelmesini sağlamak için gereken her teşebbüsü destekleyeceğiz .”


LEMAR TOUR: RUS ICS GROUP BÖLGEYE İYİ ŞEKİLDE GİRİŞ YAPIYOR 


Gruba eşlik eden Lemar Tour yetkilisi de, Rus ICS Group’un köklü bir şirket olduğuna dikkat çekerek,  "Rusya’nın en köklü şirketlerinden birisi olan ICS Group'a Dalaman bölgesini tanıtıyoruz. Sektörde seyahat teknolojisini iyi kullanan bir şirket ve Rusya’da, 30 bin civarında küçükten büyüğe birçok acente ile çalışıyorlar. Bu yıl ICS Group Dalaman bölgesine iyi bir şekilde giriyor. Bu kapsamda, Fethiye, Marmaris ve Dalyan’ı gezdik. Acente temsilcileri her yerde bol bol fotoğraf ve video çektiler. Otelleri ve tarihi yerleri gördüler. Bu bilgileri geri döndükleri zaman internet sitelerinden ve sosyal hesaplarından paylaşacaklar.” açıklaması yaptı.