1976 yılında Muğla’nın Milas ilçesinde doğan Mesut Külahlı 7 yaşında başladığı müzisyenliği hala sürdürüyor. Kendisini bildiğinden beri müzisyenlik yaptığını ifade eden Külahlı hem düğünlere çıkıyor hem de orkestrasıyla birlikte Restoranlarda ve gece kulüplerinde sahne alıyor. Müzisyenliğini babası ve dedesine borçlu olan Külahlı’nın oğlu da klarnet çalıyor.
Külahlı Muğla genelinde oldukça sahiplenilmesinin yanı sıra ulusal ve uluslararası bir üne de sahip. Özellikle Şanlıurfa, Diyarbakır ve Adana’dan yoğun ilgi gören zurna ustası, Almanya ve Paris’ten de iş teklifleri alıyor.
Ege bölgesinde sık sık Muğla, İzmir ve Kuşadası’nda haftanın belirli günlerinde düzenli sahne alan Külahlı’yı dinlemeye ünlü isimler de gelerek desteklerini gösteriyor.
Koronavirüs nedeniyle evde kalınan süreçte düğünlerden ve sahnelerden uzakta olan ancak normalleşmeyle birlikte yoğun temposuna geri dönen Külahlı, son dönemde düğünlerden çok doğum günü organizasyonlarına davet ediliyor. Sanatçının ajandasında ise Türkiye’den ve dünyadan gelen taleplerle 2021 yılı organizasyon takvimi şimdiden oluşturulmuş durumda.
Külahlı’nın yeteneği ise sosyal medya sayesinde fark edildi. Düğünlerde altı kişilik bir ekiple çalan zurna üstadı, sahnede ise birçok meslekten oluşan ve hobi olarak müzisyenlik yapan bir orkestrayla çalışıyor.
Yetenekli müzisyen Mesut Külahlı’nın en yakın programı ise Dalaman’da gerçekleşecek. Külahlı, 8 Ağustos’ta Ehl-i Keyf Restoran’da sahne alacak.

CHP’Lİ BAŞKAN, KOYU SATTI BAŞKAN ADAYINI FİNANSE ETTİ CHP’Lİ BAŞKAN, KOYU SATTI BAŞKAN ADAYINI FİNANSE ETTİ