DALAMAN EMNİYETİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ DALAMAN EMNİYETİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

2 gün önce Astsubay Samet Doymuş'un kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak Dalaman ilçesi Kayacık Sahili yakınlarındaki Tersakan Çayı Kanalı'na devrildi. Kazada ters dönen otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan Ali Bayrakdar sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü.

2 KİŞİ CAN VERDİ

Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıç ekibinin yaptığı çalışmayla araçtan çıkarılan sürücü Samet Doymuş ve araçtaki Kübra Demirkol'un ise hayatını kaybettiği belirlendi.

Gece saatlerinde yaşanan feci kaza, bölgede daha önce yaşanan kazaları ve bir türlü alınmayan tedbiri tekrar gündeme getirdi.

SIK SIK KAZALAR YAŞANIYOR

Kayacık Sahili çevresinde ve özellikle Tersakan Çayı Kanalı'nda sık sık kazalar yaşanıyor. Özellikle hızlı seyreden ve yolu bilmeyen sürücülerin hakimiyetindeki araçların düştüğü kanalda can kayıpları ve yaralanmalar meydana geliyor. 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı kaza bunu bir kez daha ortaya çıkarırken benzer kazaların yaşanmaması için yetkililerin tedbir almaları isteniyor.

Özellikle kanal çevresinde korkuluk ve uyarı levhalarının yaygınlaştırılmasının yeni kazaların önüne geçmesi beklenirken çevrede yaşayanlar artık yeni bir kazanın daha yaşanmaması için bir an önce harekete geçilmesini bekliyor.