Dalyan'da dar yolda yine kaza! Her yıl aynı noktada tehlike
Muğla'nın Ortaca ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Kazada ölü yada yaralı olmadığı bildirildi.
Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan Boddurlar Çiftliği yolu üzerinde bir tur otobüsünün karıştığı trafik kazası meydana geldi.
KAZA YOLUN DARLIĞI YÜZÜNDEN YAŞANDI
Yolun her iki yanında yer alan sulama kanalları ve yolun dar olması nedeniyle sürücüler karşılıklı geçişte zorlandı ve görgü tanıkları tarafından kazanın bu sebeple gerçekleştiği aktarıldı.
OTOBÜSÜN ÇARPIŞTIĞI ARAÇ OLAY YERİNDEN KAÇTI
İki aracın birbirine yol vermeye çalıştığı sırada yaşandığı belirtilen kazada, tur otobüsüne çarpan diğer aracın olay yerinden uzaklaştığı ve durmadığı öğrenildi. Olay sonrası Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Dalyan Jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi.
DEFALARCA ŞİKAYET EDİLDİ FAKAT ÖNLEM ALINMIYOR
Bölgede yaşayan ve geçiş güzergahını kullanan diğer kişiler, her yıl aynı noktada kazaların yaşandığını ve defalarca yetkililere başvurmalarına rağmen yol için herhangi bir genişletme veya güvenlik önlemi alınmadığını ifade etti.
Yolun hemen kenarındaki açık sulama kanalları ve yetersiz genişlik nedeniyle araç geçişlerinin tehlikeli hale geldiğini belirten vatandaşlar, bu duruma kısa süre içerisinde çözüm bulunmasını istediklerini bir kez daha ifade ettiler.
ÖLÜ YADA YARALI YOK
Kazayı gören kişilerin ihbarı üzerine olay yerine Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Ortaca Jandarma ekipleri intikal ettiler. Yolcular, otobüs içerisinden itfaiye erlerinin yardımıyla tek tek çıkarıldı.
Kazada ölü yada yaralı olmadığı bildirildi. Dalyan Jandarma Komutanlığı tarafından konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Bakmadan Geçme





