MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde konuşuyor. Gazze mitinginde başlayan Kelime-i Tevhid tartışmalarına değinen Bahçeli, "Rahatsızlık Kelime-i Tevhid ise bizim tarafımız bellidir." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde konuşuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

Milli ve manevi değerlerimizin istismar edilmesini tahrik ve provoke edenler, ne bu vatana ne bu millete ne de 100 yıllık cumhuriyet müktesebatına sevgi ve saygı duymayan laçka tipler layüsel asalaklardır.

Hilafet tartışmasını kamçılayanların, çanak tutanların, istismar edip alarm zilleri çalanların hepsi birden hastalıklıdır, açıkça ipotek altındadır.

(Süper Kupa finalinin iptali) Kuru bir özürle bu sorundan muafiyet kazanılamaz.

ÖCALAN SLOGANLARI ATANLAR POLİSİN UNUTULMAZ DERSİNİ ALDI! 'ÖLÜRÜM TÜRKİYEM' ŞARKISIYLA YOLCULUK ETTİLER ÖCALAN SLOGANLARI ATANLAR POLİSİN UNUTULMAZ DERSİNİ ALDI! 'ÖLÜRÜM TÜRKİYEM' ŞARKISIYLA YOLCULUK ETTİLER

Protokole neden uyulmadığı bir muammadır.

Ya sosyal medya kullanımı A'dan Z'ye yeni baştan düzenlenmeli ya da bu melanet ve mikrop yuvasını hepten işlevsiz hale getirmeliyiz.

Bölücülere hak ihlallerini cömertçe veren AYM milletimizin hakkını nasıl savunacak?

(Yargıtayın Can Atalay kararı) Yargıtayın verdiği kararı destekliyoruz.

Kaynak: HABER MERKEZİ