Köyceğiz'in İncisi Avangart Cafe & Restaurant Köyceğiz'in İncisi Avangart Cafe & Restaurant

Aydın'ın Didim ilçesinde gerçekleşen FETÖ soruşturmasında eski askerlerin de aralarında bulunduğu 8 kişi, yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyon sonucunda bu kişilerin yakalanması sağlandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın da desteğiyle gerçekleşen operasyonda, eski üsteğmen Ö.Ö, eski yüzbaşı İ.S, eski astsubay üstçavuş Y.D, eski kıdemli başçavuş O.Ç, eski üsteğmen H.B.A, esnaf M.O, eski askeri öğrenci N.T. ile ihraç edilmiş öğretmen B.İ. Didim'de bir teknede yakalandılar. Operasyonda yakalanan kişilerin üzerinden farklı ülkelere ait sahte kimlikler ve kendi fotoğrafları bulundu.

Yakalanan 8 kişi, adli işlemlerinin tamamlanmasınndan sonra adliyeye sevk edildi. Bu süreçte, 6 kişi tutuklanırken, esnaf M.O. ile eski askeri öğrenci N.T. ise "konutu terk etmeme" adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı açıklandı.