4 gün süren ifade işlemlerinde haklarında "kara para aklama" soruşturması başlatılan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat'a 26, Engin Polat'a ise 40 sayfa soru soruldu. Dilan Polat, bütün şirket hareketleriyle, eşi Engin Polat ile muhasebecilerin ilgilendiğini söyledi. Polat çifti aylık gelirlerini 150-200 bin lira olarak beyan etti, Engin Polat suçlamaları kabul etmediği, çift adres değişikliğini ise çocuklarının okulları için yaptıklarını söyledi.

HUZUREVİNDEKİ SON GÜNÜNDE DEHŞET SAÇTI HUZUREVİNDEKİ SON GÜNÜNDE DEHŞET SAÇTI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Engin Polat ve Dilan Polat'ın da aralarında olduğu şüphelilerle ilgili, "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından başlatılan soruşturmada çıkartıldıkları mahkeme sonucu haklarında tutuklama kararı verildi.

BEN REKLAM YÜZÜYÜM

Dilan Polat ifadesi sırasında kendisine sorulan para giriş çıkış sorularına, “Ben reklam yüzüyüm. Benim hiçbir şeyden haberim yok. Bütün ticari işleri Engin yapar. Tüm işleri eşim ve muhasebeciler takip ediyor” dedi. Ayrıca Dilan Polat’ın tüm ifade boyunca ağladığı öğrenildi.