Hekimlik hayatını, Muğla'nın Dalaman ilçesinde sürdüren Diş Hekimi Ali Bektaş, Dalaman'da yapılmayan bir uygulamayı hayata geçirerek çocuklar için diş tedavisini korkulacak bir şey olmaktan çıkarıyor. Ali Bektaş İstanbul'dan Dalaman'a taşındıktan sonra çocuklar için cesaretlendirici, diş tedavisini ve kontrolünü teşvik eden bir uygulamayı hayata geçirmiş. Ali Bektaş'ın tedavisini yaptığı çocuklar birer tane madalya ve cesaret belgesi alıyor. Bu küçük ödüller manevi olarak çocuklara önemli bir destek verirken tedavi sürecine de istekli yaklaşmalarını sağlıyor.

Ali Bektaş, günümüzde gıdaların yapısının daha da değiştiğini belirterek, sadece çocukların değil yetişkinlerin de paketli şekerlerden ve gazlı içeceklerden uzak durması gerektiğini vurguluyor. Bölgemizin narenciye ürünleri ve nar cenneti olduğuna değinen Bektaş, bu meyveleri yetiştirirken çocuklarımıza yapay gıdalar ve şeker vermenin çok yanlış olduğunu ifade etti.

Eğer siz de çocuğunuzun diş tedavisi ve kontrolünü rahat bir şekilde yaptırmak istiyorsanız, Diş Hekimi Ali Bektaş'ın muayenehanesini ziyaret edebilirsiniz.