İstanbul Pendik’e bağlı Doğu Mahallesinde 11 Nisan Perşembe günü saat 02.00 sıralarında, Engin Karanlık, birlikte yaşadığı Selda Uzan ve İkrami Güler'le birlikte alkol almak için eve geldi.

SAHTE İLANLARLA DOLANDIRAN 14 KİŞİLİK SUÇ ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ SAHTE İLANLARLA DOLANDIRAN 14 KİŞİLİK SUÇ ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Bir süre sonra Engin Karanlık lavaboya gitti. İddiaya göre, lavabodayken Güler, Selda Uzan'a sarkıntılık yaptı. Bunu duyduğunu öne süren Karanlık, Güler’i konuşmak için evin kapısına davet etti. Burada ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Engin Karanlık, İkrami Güler'i yumrukla saldırdı. Güler aldığı darbeler sonucu yere yığıldı ve hareketsiz kaldı. Güler’i,  Karanlık ile Uzun birlikte evlerinin yakınında bulunan mezarlığa bırakıp kaçtı.

Sabah saatlerinde mezarlıkta hareketsiz yatan kişiyi görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Güler’in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin çalışmasıyla şüpheli Engin Karanlık evinde yakalandı. Karanlık, Selda Uzun ile birlikte gözaltına alındı.