2013 yılında Fransız Alpleri'nde kayak yaparken geçirdiği kaza sonrası kafasını kayaya vurarak komaya giren, o günden beri de yoğun bakımda bulunan F1 pilotunun, pazartesi günü kök hücre tedavisi için gizlice Paris'teki Georges Pompidou Hastanesi'ne getirildiği ve cerrah Philippe Menasche tarafından ameliyat edildiği iddia edildi. 

Dahası, Fransız gazetesine konuşan bir hemşirenin, "Evet Schumacher'in bakımını ben yapıyorum. Schumacher'in bilincinin yeni geldiği garantisi verebilirim." demesi tüm dünyada geniş yankı buldu. 

Efsanevi sporcunun F1 yarışlarını televizyonda izlediği iddia ediliyor. Alpler'de geçirdiği kaza sonrası başına darbe alıp aylarca komada kalan Schumacher'in o günden bu yana görüntüleri kamuoyuna yansımadı. Efsane pilotun eşi bir an olsun vazgeçmedi ve 6 yıldır Schumacher'ı tekrar ayağa kaldırkmak için insan üstü bir çaba gösterdi.

50 yaşındaki efsane Formula 1 pilotu, 2013 yılında Fransız Alpleri'nde kayak yaparken geçirdiği kaza nedeniyle komaya girmişti. 2014 yılının Eylül ayından bu yana İsviçre'deki evinde bakımını eşi üstlenmişti.



İNGİLİZ BASININDAN TABURCU OLACAK İDDİASI

Formula 1 izlesin veya izlemesin dünya genelinde milyonlarca takipçisi ve seveni bulunan Michael Schumacher için, İngiliz basını flaş bir iddia ortaya attı. İngiliz basınında yer alan iddiaya göre Michael Schumacher bugün taburcu olacak.



SCHUMİ TAM 7 KEZ ŞAMPİYON

1950'den bu yana düzenlenen Formula 1 yarışlarında tam 7 kez şampiyon olan Alman pilot, bu başarısıyla Formula 1 tarihinin en başarılı pilotu olma ünvanını taşıyor.

HASTANE GÜNLERİ KARIŞTIRDI! İKİ ÇOCUK BABASI ADAM 'KISIR' KALDI HASTANE GÜNLERİ KARIŞTIRDI! İKİ ÇOCUK BABASI ADAM 'KISIR' KALDI