Skandal olay, Batı Bengal eyaletinin başkenti Kalkületa'da iki genç kadının 26 Temmuz'da polise gitmesiyle patlak verdi.

93 YAŞINDA 5’İNCİ KEZ EVLENİYOR 93 YAŞINDA 5’İNCİ KEZ EVLENİYOR

Adları açıklanmayan kadınlardan biri Ballygunge bölgesindeki bir stüdyoda, diğeriyse New Town bölgesindeki bir otelde aynı kişiler tarafından film çekmeye zorlandıklarını öne sürdü.

Nancy Bhabhi lakaplı 30 yaşındaki Dutta ve yanı sıra çekim koordinatörü 39 yaşındaki Mainak Ghosh, şikayetlerin ardından yakalandı.

İkili soyunmaya zorlamak, röntgencilik, hakaret, taciz, bir kişiye köle gibi davranma ya da bir kişiyi köle gibi satın alma, aldatma ve sahtecilik suçlamalarıyla karşı karşıya.

Polis sözcüsü şöyle konuştu: Dutta ve Ghosh'u suç ortaklıklarının detaylarını ve çekim yaptıkları diğer yerleri öğrenmek için sorgulayacağız.

Polis ekipleri ayrıca ikilinin, Hindistan'ın en tanınmış iş insanlarından Raj Kundra'yla bağlantısı olup olmadığını araştırıyor.

Aynı zamanda Bollywood yıldızı Shilpa Shetty'nin eşi olan milyoner Kundra, kadınlara rızaları olmadan cinsel içerikli film çektiren ve bunları internetten satan bir çetenin mensubu olduğu iddiasıyla 20 Temmuz'da tutuklanmıştı.

Kaynak: Independent Türkçe