RUSYA SEÇİMLERİNDE GALİP BELLİ OLDU! PUTİN DEVRİLDİ Mİ? RUSYA SEÇİMLERİNDE GALİP BELLİ OLDU! PUTİN DEVRİLDİ Mİ?

Çin'in Wuhan bölgesinden ortaya çıkan ve önce ülkedeki diğer kentlere, sonrasında da birçok ülkeye sıçrayan Wuhan Koronavirüs ile ilgili dehşete düşüren bir video ortaya çıktı.

İZLEYENLERİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Ölü sayısının 107'e çıktığı ve 4 bin 474 kişinin de enfeksiyonla pençeleştiği salgın hastalığın çıktığı Wuhan'daki bir hastanede çekildiği öne sürülen görüntülerde bir sedyeye bağlı halde olan bir hastanın geçirdiği kriz nöbeti gözler önüne seriliyor. Sosyal medyada kısa sürede elden ele dolaşan video, izleyenleri dehşete düşürdü.

VİRÜSÜN BULAŞTIĞI KİŞİ SAYISI 4 BİN 474'E YÜKSELDİ

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu'ndan gün içinde yapılan açıklamada, ülke genelinde virüs nedeniyle can kaybının 107'ye, virüsün bulaştığı kişi sayısının da 461'inin durumu ağır olmak üzere 4 bin 474'e yükseldiği belirtildi.

YENİ ÜLKELERE DE YAYILIYOR

Her geçen gün daha fazla kişiye bulaşan Wuhan Koronavirüs'ü, Fil Dişi, Sri Lanka, Almanya ve Kamboçya'ya da yayıldı. Son 24 saatte onaylanan vakalar arasına bu ülkelerde de 1'er kişi katıldı.

30 BİN KİŞİ MÜŞAHEDE ALTINDA

Virüsten etkilendiğinden şüphelenilenlerin sayısı 5 bin 794, enfeksiyonun bulaştığı kişilerle temas ettikleri gerekçesiyle müşahede altına alınanların sayısı da 30 bin 453 olarak açıklandı. Yeni koronavirüsün, yasa dışı olarak egzotik hayvanları da satan Wuhan kentindeki bir balık pazarında ortaya çıktığı tahmin ediliyor. Virüs, Çin'de Pekin ve Şangay kentleri de dahil olmak üzere pek çok kente yayıldı.