Bir televizyon kanalına canlı yayın konuğu olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okul tatili uzayacak mı?" sorusuna "Bu belirsizlik rahatsız ediyor, farkındayım. Bunun bir süreci var. Hassasiyetle izliyoruz. Veriler doğrultusunda karar verilecek" yanıtını verdi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 2024 STRATEJİK PLANINI YAYINLADI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 2024 STRATEJİK PLANINI YAYINLADI

"Okul tatili uzayacak mı?" sorusuna yanıt veren Bakan Selçuk, "Sağlık Bakanlığımızla sürekli hassasiyetle takip ediyoruz. Sonuç ne olursa tam zamanlı bilgi sunarız paylaşırız. Bu belirsizlik rahatsız ediyor, farkındayım. Bunun bir süreci var. Hassasiyetle izliyoruz. Veriler doğrultusunda karar verilecek" dedi.

Bakan Selçuk'un açıklamalarından satırbaşları;

"Sağlık Bakanı ile sürekli temas halindeyiz. Bu hafta itibariyle bir görüşmemiz olacak. Bu görüşme sonrasında toplumu bilgilendirmemiz olacak.

EĞİTİM TAKVİMİ DEĞİŞECEK Mİ?

Koşullar ne olursa olsun MEB olarak her türlü soruna hazırız. Şunun bilinmesini isterim... Bu koşullar ne olursa olsun alternatiflerimiz senaryolarımız hazır. Belirli bir sınıf düzeyinin sonunda öğrencimizin nerede olmasını bekliyorsak onu tamamlayana kadar telafi çalışması yapıyoruz."