Kırklareli Üniversitesinde (KLÜ) 2019-2020 akademik yılı öğrenci kayıtları başladı. Bu yıl açılacak tıp fakültesine ilk kaydı Muğla'dan gelen Hamdi Özsan yaptırdı.

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, yaptığı konuşmada, tıp fakültesine ilk öğrenci kayıtlarının yapılıyor olmasından heyecan ve mutluluk duyduklarını söyledi. Tıp fakültesini önemsediklerini, bu yıl fakülte için 30 kontenjan açtıklarını ve kayıt yaptıran öğrencilerin eğitimlerini Namık Kemal Üniversitesinde sürdüreceklerini anlatan Şengörür, "Eğitim alt yapımızı tamamladıktan sonra öğrencilerimiz üniversitemize gelecekler. Ülkemizde sağlık eğitiminin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Bu kaliteli eğitim Kırklareli'nde de devam edecek." dedi.

Özsan ise Kırklareli Üniversitesi'ni tercih ettiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Rektör Şengörür, daha sonra hukuk fakültesine kayıt yaptıran öğrencilerle de sohbet etti.

SEYDİKEMER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NİN TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI SEYDİKEMER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NİN TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI