SEÇİMLERLE İLGİLİ OKUL KARARI! 1 NİSAN TATİL Mİ? SEÇİMLERLE İLGİLİ OKUL KARARI! 1 NİSAN TATİL Mİ?

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, üniversite sınavlarına girecek onlarca öğrenci, sınav yerlerine Marmaris Belediyesi tarafından götürüldü.
Marmaris Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınavına girecek öğrencileri unutmayarak, ücretsiz ulaşım desteği sağladı. Marmaris Belediyesi, tahsis ettiği araçlarla, geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü iki oturum şeklinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrenciler için Muğla’da iki noktaya ücretsiz ulaşım gerçekleştirdi. Üniversite adaylarını ve yanlarında gidecek bir kişiyi, Muğla Merkez ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kampüsü olmak üzere 2 noktaya götüren araçlar sabah saat 07.00’da 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nın yan tarafından hareket etti. Adaylara simit ve meyve suyu ikram edildi.

AZ DAHA SINAVA GİREMİYORDU

Otobüslerin hareket etmesine az bir zaman kala sınava giriş kartını evde unuttuğunu fark eden bir öğrenci Belediye aracıyla evine götürüldü. Belgesini alan öğrenci Belediye görevlilerine teşekkür etti. Otobüsler iki gün boyunca yaklaşık 200 kişiyi, Muğla'ya taşıdı.