Aydın-Muğla illeri Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliğinin aylık toplantısı Didim Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinin ev sahipliğinde Didim’de yapıldı. Kooperatif binasından yapılan toplantıya Aydın-Muğla Bölge Birliği Başkanı ve Karpuzlu Esnaf Kefalet Kooperatifi (EKK) Başkanı Necip Saraç, Bölge Birliği Başkan vekilleri Süleyman Can ve Halit Şakar, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Bölge Birliğinin yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile Didim EKK yönetim kurulu üyeleri katıldı.

HERKES ZAMMI MERAK EDİYORDU, KARAR NETLEŞTİ! HERKES ZAMMI MERAK EDİYORDU, KARAR NETLEŞTİ!

2 AYDA 6 MİLYON TL VERİLDİ

Toplantı öncesinde konuşan Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç toplantının Didim’de yapılmasından onur duyduğunu belirterek; “Bölge birliğimiz bize her zaman sahip çıktı. Biz de ona göre çalışıyoruz. Geçen sene 543 aktif üyemize 55 milyon TL bir para verdik. Bu yıl 2 aylık sürede 6 Milyon TL para verdik. Bu hızlı kredi verişimizin de bize katkı veren Halk Bankası Şubemize de teşekkür ediyorum. Toplantının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"YÜZDE 1 TAKİP ORANINA SAHİBİZ"

Aydın-Muğla Bölge Birliği Başkanı ve Karpuzlu Esnaf Kefalet Kooperatifi (EKK) Başkanı Necip Saraç ise; “Didim Kooperatifimiz bölgemizde ışıl ışıl pırıl ve 8 milyonu aşan plasmanı ve yüzde 1 takip oranına sahip. Biz kendilerini onurlandırmak için geldik. Didim’in ve Didim EKK’nın başarıya ileriye gittiğinden dolayı da memnunum. Daha da iyi olacak. Ufak tefek sıkıntılarımız var ama bunlarda düzelecek. Memleketimizin ticareti de iyi olacak. Didim EKK Başkanımız ve yönetimine hayırlı olsun. Başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.