HERKES ZAMMI MERAK EDİYORDU, KARAR NETLEŞTİ! HERKES ZAMMI MERAK EDİYORDU, KARAR NETLEŞTİ!

Ankara'da, kuruluşuna Terzi Mehmet Demirel'in önderlik ettiği By Mehmet Moda Evi, elit personeli, kaliteli ürünleri ve özgün tasarımlarıyla ünlü isimlerin de vazgeçilmezi oldu. Moda Tasarım Atölyesi ile kendi tasarımlarını üreten By Mehmet Moda Evi, ünlü markaların tasarımlarının tadilatını da yaparak sanat değerine önem veren bir kuruluş olarak bu özelliği ile Türkiye'nin öncü firması oldu.

Yeni mağaza tasarımlarıyla müşterilerine de rahat ve konforlu bir ortam sunan By Mehmet Moda Evi, siyasetçilerin, sanat dünyasının, spor camiasının, bürokratların, bakanların ve ünlü isimlerin de vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Ünlü markaların tadilata getirilen tasarımları isteğe göre orjinale uygun olarak tadilat yapılabilirken, isteğe göre müşterilerin kendi bedenlerine tam olacak şekilde düzenlemeler de yapılabiliyor.

Hayat şartlarının ve çevre faktörünün etkisiyle terziliği kendisine meslek olarak seçen bir nesil olmamasına rağmen, sektörde kendi markasını yaratmayı başaran By Mehmet Moda Evi, büyümeye ve gelişmeye devam etmek için çalışmalarına devam ediyor.