İstanbul’da gerçek İtalyan lezzetini yakalayan ve fark yaratan yerler arasında olan La Mia Luce misafirlerini Akdeniz akşamlarına götürmeye devam ediyor. Şık, ferah ve özenle döşenmiş restoran, şehrin yoğun temposundan ve kalabalığından sıkılanlar için İtalya’nın arka bahçesine açılan bir kapı olarak sizleri bekliyor. İtalyanların “Doymak için değil keyif için yemek yemek’ anlayışıyla hareket ederek müşterilerine servis ettiği menüsünde her daim tazeliğe önem veren La Mia Luce, yalnızca yemeklerin lezzetine değil müşterilerinin samimi bir ortamda keyifle yemek yemelerini sağlamak amacıyla da hareket ediyor.

La Mia Luce’ye günün her saatinde uğrayıp sevdiklerinizle birlikte kalabalık aile sofralarında ve bayram yemekleri gibi özel günlerde keyifli vakit geçirip, enfes tatlara ortak olup, zengin yemek çeşitlerinin tadını çıkartabileceğinizi söyleyen La Mia Luce İşletmecisi Kubilay Pekşen ‘Kalabalık bayram sofraları, özel gün ve kutlamalar için yerinizi ayırtabilir ve kendinizi İtalyan mutfağının eşsiz tatları arasında kısa bir gezinti yaparken bulabilirsiniz’ dedi.

Toplam 200 kişilik kapasitesiyle iş yemeklerinden özel davetlere ve yıldönümleri, bayram ve doğum günü kutlamalarına kadar birçok farklı organizasyonun gerçekleştirilebileceği çok seçenekli yerlerden biri olduklarını belirten Pekşen, ’Şehrin kalabalığından uzak, şık ve huzurlu bahçemizde eşsiz Akdeniz lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz. Usta şeflerimizin ellerinde çıkan gerçek İtalyan yemeklerini tadıp sevdikleriniz ile keyifli vakit geçirmeniz için La Mia Luce’de sizleri bekliyoruz’ dedi.

220 MİLYONA SATIN ALDIĞINI DUYURDU 220 MİLYONA SATIN ALDIĞINI DUYURDU

Kaynak: Bultenler