EMEKLİLERE PROMOSYONDA FLAŞ GELİŞME EMEKLİLERE PROMOSYONDA FLAŞ GELİŞME

Muğla Sağlık-Sen ve Ziraat Bankası arasında imzalanan promosyon anlaşması ile, Muğla Sağlık-Sen Türkiye'nin en yüksek promosyon anlaşmasını imzalamış oldu. 

Ziraat Bankası'nın kazandığı ihale ile Muğla'da sağlık çalışanları 5 yıllık süreçte 6 bin 520 TL maaş promosyonu alacak. Muğla İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı hastaneler/ağız diş sağlığı merkezleri personel aylık maaş ve ücret ödeme ‘Banka Promosyon ihalesi' Muğla Ağız Diş Hastanesi'nin konferans salonunda gerçekleşti.

PROMOSYON İHALESİNE 9 BANKA KATILDI

Banka Promosyon İhalesi'ne 9 banka katılırken, 19. Tura Ziraat Bankası ve Yapı Kredi Bankası kaldı. Ziraat Bankası'nın 6 Bin 520 TL teklif vermesiyle Yapı Kredi Bankası ihaleden çekildi ve ihaleyi Ziraat Bankası kazandı. Muğla'da, sağlık çalışanlarının 5 yıllık süreç için alacağı maaş promosyonu, Ziraat Bankası tarafından verilecek olan 6 Bin 520 TL gibi rekor bir ücret oldu.

6.520 TL'LİK PROMOSYON TEK SEFERDE ÖDENECEK

İhale'nin ardından açıklamalarda bulunan Muğla Sağlık Sen İl Başkanı Özcan Çiçek; “Yetkili sendika Muğla Sağlık Sen olarak ihale komisyon üyesi olduğumuz, Kamu hastanelerinde görevli tüm sağlık personeli ve sürekli işçi çalışanlarımız için gerçekleştirilen banka promosyonu ihalesi tamamlanmıştır. Yetkili sendika olarak yaklaşık üç haftadır tüm bankalar ile yoğun çalışma ve istişarelerimiz sonrasında bugün yapılan ihaleyi 30 ocak 2020 tarihinde tek seferde ödenmek üzere, 6.520 TL ile Ziraat Bankası kazanmıştır. Sağlık çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.