Tekniker ve Teknisyen kadrosunda personel alımı için için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre KPSS puanı ile yapılacak. Bu yönde Başvuru süreci başlamış olan ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 4/B kapsamında sözleşmeli olarak 5 sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. İşte alım yapılacak kadrolar.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan nitelikleri taşıyor olmak.

3. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

MEMUR OLMAK İSTEYENLERE KÖTÜ HABER: BAKAN ŞİMŞEK NET KONUŞTU MEMUR OLMAK İSTEYENLERE KÖTÜ HABER: BAKAN ŞİMŞEK NET KONUŞTU

4. Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.

5. Adaylar, ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilirler.

6. Kamu görevinden KHK ile çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Üniversitenin personel alımı ilanına başvuru süreci başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularına 26 Ekim 2020 taihi ile başlamış olup en geç 09 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır.

Kaynak: isinolsa.com