6-9 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA…

6 - 9 Şubat 2024 tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde kapılarını 27. kez açan, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), turizm sektörünün tüm ulusal ve uluslararası paydaşlarına sürdürülebilir iş birlikleri oluşturmayı, bilgi ve ilham dolu içerikleri sunmayı hedefliyor.

MUĞLA’DAN ÖNEMLİ İSİMLER KATILIYOR

Bu önemli fuara Muğla’dan da yoğun bir katılım var. Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, yönetim kurulu üyesi Mevlüt Acar başta olmak üzere çok sayıda katılım oldu, oluyor.

VALİ, DALAMAN BELEDİYESİ STANDINI ZİYARET ETTİ

Vali İdris Akbıyık ve beraberindekiler, Dalaman Belediyesi standını, Muğla Valiliği standını, Marmaris Belediyesi standını, Fethiye Belediyesi standını ziyaret etti. Stant görevlileri ile sohbet ettiler ve stant hakkında bilgi aldılar.

BELEDİYE BAŞKANLARI VE KAYMAKAMLAR DA KATILACAK

DALAMAN EMNİYETİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ DALAMAN EMNİYETİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

Fuara, Muğla ilçelerinin belediye başkanları ve kaymakamların da katılması bekleniyor. Muğla ilçe belediyelerinin stantlarında, yarın kokteyller düzenlenecek, misafirler ağırlanacak.

VALİYİ, KARAKUŞ, TUGAY VE ERDEM KARŞILADI

Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret ettiği Fethiye standında, Turizm ve Otelciler Birliği Başkanı Bülent Karakuş, Deniz ve Ticaret Odası Başkanı İlkay Tugay, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Erdem karşıladı.