EŞİNİ TÜFEKLE ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ! EŞİNİ TÜFEKLE ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ!

Bu yıl, Spor Yöneticiliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi olmayı hak kazanan Zeyhan Külübecioğlu, depremden önce Hatay'da halk oyunları eğitmenliği yaptığını ve   yarışmalara hazırlandıklarını anlattı. Külübecioğlu, depremden dolayı hayallerinin yarıda kaldığını belirtirken, kelimelere sığmayacak şeyler yaşadıklarının altını çizdi.

Büyük bir felaket yaşandığını belirten Zeyhan Külübecioğlu, şunları dile getirdi:

"İş kafasıyla yattık ertesi sabah uyandığımızda bize göre hayat durmuştu. Zor bir süreçti, zor günlerden geçtik. Kelimelere sığmayacak şeyler yaşadık. Öyle bir felaket ki yer yerinden oynadı. O deprem bizi yerden yere vurdu. İlk önce ne olduğunu anlamadım. Daha sonra devasa bir ağırlığın altında kaldığımı anladım. Sadece başımı oynatabiliyordum. Ağırlıktan kurtulamayacağımı anladığımda tam vazgeçecekken aklıma annem geldi. Kendimi kurtarıp ona yardım gerektiğini düşündüm. Küçük bir boşluk olduğunu gördüm. Çıkamayacağımı anladığımda yapabilecek bir şeyimin kalmadığını anladım. Birlikte yaşadığım annemi kurtaramadık beşinci gün ulaşabildik."

Ama hayat devam ediyor.

Gençliğinde spor akademisi hayalinin olduğunu söyleyen Külübecioğlu, "Bu süreçte eğitimi çıkış yolu olarak gördüm. Üniversite sınavına katılmaya karar verdiğimde okuduğumu anlamıyordum. O sorunumu giderdim. Bir buçuk ay sınava hazırlandım. İyi ki buradayım. İnsan her yaşta kazanabilir ancak belli bir yaştan sonra efor gerektirecek bir bölümü kazanmak biraz farklılık yaratıyor" dedi.

Kastamonu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Baydil:" Zeyhan Külübecioğlu'nun azmiyle okumanın yaşı olmadığını gösterdi" diyerek bir mesajla duygularını dile getirdi.