Ak Parti'den aday adayı olduktan sonra MHP'den Fethiye Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Muhammet Kökten'e tepki gösterdiği için MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Eski MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla seçimlerde bir adaya destek vereceği mesajını verdi.

"BAŞINDA ÜLKÜCÜ OLMAYAN HİÇBİR OLUŞUMDA OLMAYACAĞIZ"

Cura, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Beşkazalılık duruştur..

Fethiyelilik duruştur..

Dik duranlara selam olsun..

Başında bir ülkücü'nün olmadığı, hiçbir oluşumda olmayacağız.."

İYİ PARTİ ADAYI BEHÇET SAATCI'YA DESTEK İDDİASI

Osman Cura'nın sosyal medya paylaşımının MHP dışındaki bir başka adaya destek vereceği olarak yorumlandı. Yarın saat 15.00'te İYİ Parti Fethiye ilçe başkanlığında Fethiye için adaylığı açıklanacak olan ve 4 dönem MHP'den belediye başkanlığı yapan Behçet Saatcı'nın yanında yer alacağı tahmin ediliyor.

NE OLMUŞTU?

FETHİYE'DE GELENEKSEL GÜNDE MEŞHUR YEMEK İKRAMI FETHİYE'DE GELENEKSEL GÜNDE MEŞHUR YEMEK İKRAMI

İki dönemdir MHP Fethiye İlçe Başkanlığı yapan Osman Cura Muhammed Kökten'in MHP'den Fethiye Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasından sonra görevden alınmasından günler sonra "Dava arkadaşlarım, aziz Fethiyeliler; 31.03.2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakının yanında bulunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." demişti.