31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dün yapıldı ve kullanılan oyların tamamının sayımı gerçekleştirdi. Buna göre, Muğla’nın Fethiye ilçesinde belediye başkanlığını CHP’li Alim Karaca kazandı. Karaca, tamamı sayılan oyların yüzde 45.43’nü aldı.

Cumhur İttifakı’nın adayı Muhammet Kökten ise yüzde 26.71’de kaldı. Yıllardır Fethiye’de belediye başkanlığı yapan, bu dönem de İYİ Parti’nin Fethiye Belediye Başkan adayı olan Behçet Saatcı ise oyların yüzde 24.05’i topladı. Fethiye'nin 20 yıl Belediye Başkanlığını yapan İYİ Parti adayı Behçet Saatcı de Alim Karaca'yı tebrik etti.

Öte yandan, açıklanan seçim sonuçlarının ardından, Karaca'ya destek verenler Beşkaza Meydanı'na koştu. Alkışlar, tezahüratlar ve şarkılar eşliğinde sahneye gelen Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 2 aylık seçim kampanyası boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Belediye başkanı olarak tüm Fethiye'yi kucaklayacağını söyleyen Başkan Karaca, elde edilen bu başarıda ve yakalanan oy oranında emeği geçenlere de şükranlarını sundu.

FETHİYE'DE BOĞULMA PANİĞİ FETHİYE'DE BOĞULMA PANİĞİ