FETHİYE'DEKİ BU UÇUŞ ÇOK BAŞKA! BAYRAMDAKİ SAYI ORTAYA ÇIKTI FETHİYE'DEKİ BU UÇUŞ ÇOK BAŞKA! BAYRAMDAKİ SAYI ORTAYA ÇIKTI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “CHP ve İyi Parti’nin Fethiye’de gerçek ittifakını bu dönemde sağlayacağız” dedi.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve yönetim kurulu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Karaca, özgür iradesini ortaya koyabilecek bir yönetim ile, Fethiye’ye önemli hizmetleri birlikte yapacaklarını ifade etti. Ergun ise, Karaca’ya görevinde başarılar dilerken, Fethiye Belediyesi’nin hizmetlerinde her zaman yanında olduklarını söyledi.



“Özgür iradesini ortaya koyabilecek Fethiye İyi Parti’nin yeni yönetimiyle güzel hizmetler yapacağız”

Kalabalık bir heyetle Karaca’yı ziyaret eden İyi Parti yönetimi, Karaca’ya çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “İyi Parti’nin çok değerli genel başkan yardımcısı, İlçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizi görmekten mutluluk duydum. Seçim öncesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde bir ittifak yaptık. İttifak doğrultusunda sizlerle birlikte çalıştık. Ülkemize yön verme adına zor günlerde geçtiğimiz bu günlerde CHP ve İyi Parti ittifakı bize büyük bir güç veriyor. 2023 yılında CHP, İyi Parti ve beraberinde katılım sağlayacak partilerle birlikte sağlanacak ittifakla, yeni bir yönetim anlayışının geleceğini hep birlikte görüyoruz. CHP’li belediye olmamızdan dolayı bize karşı nasıl bir direniş olduğunu herkes görmektedir. Biz her şeye rağmen bölgemizde güzel hizmetler yapacağız. Özgür iradesini ortaya koyabilecek, yeni oluşan İyi Parti yönetimiyle birlikte Fethiye’ye güzel hizmetler yapacağımızı düşünüyorum. Sizlerin fikirlerini her zaman dinleyeceğiz. Bizim hedefimiz ortak akılla Fethiye’yi yönetmektir. CHP ve İyi Parti’nin gerçek ittifakını Fethiye’de bu dönemde sağlayacağız” dedi. Karaca İyi Parti’nin yeni yönetimini yakın bir zamanda ziyaret edeceğini ifade etti.



Metin Ergun, “Karaca’nın başarısı için gayret göstereceğiz”


İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun ise, “Fethiye’ye hizmet etmek bizim önceliğimiz arasındadır. Ömrümüz yeterse birlikte Fethiye’ye hizmet edeceğiz. Önemli olan güzel bir ad ile anılabilmektir. Bende Alim Başkanı belde belediye başkanlığı döneminden bu yana tanıyorum. Kendisi Fethiye’nin yetiştirdiği güzide siyasetçilerdendir. Başarılı olması için gayret sarfedeceğiz. CHP ve İyi Parti’nin ittifak içerisinde olması, Türkiye’de çok şeyin değişeceğini herkese gösterdi. Fedakarlığın nelere yol açacağını gösterdi. Çok şükür ki, 20 – 25 yıldır yerelde değişmeyen iktidarlar, bu sayede değişmeye başladı. Ankara, İstanbul ortadadır. İttifak başarılı olmuştur. Başarılı olmaya da devam edecektir” dedi.