20 yıl Fethiye Belediye Başkanlığı yapmasının ardından görevinden ayrılarak 31 Mart 2019  Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağımsız olarak aday olan Behçet Saatcı sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bir süredir sessiz kalan Behçet Saatcı, kendisine oy veren personellere baskı yapıldığını iddia ettiği paylaşımında yetkilileri sorumluluk almaya çağırdı. 


Saatcı'nın O Paylaşımı

"Saygıdeğer Muğlalılar; Son günlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi ve bazı ilçe belediyelerimizde, birçok personel üzerinde uygulanan baskıyı üzüntüyle takip etmekteyim. Ama büyükşehirde, ama ilçe belediyelerinde, tek suçu bize oy vermek ya da ‘özgür bir birey olarak’ sosyal medya vasıtasıyla bizi beğendiğini ifade etmek olan arkadaşlarımızın, karşılaştığı haksız uygulamaların hiç kimse farkında olmadığımızı sanmasın.
Yapılan her şeyin notunu alıyor, yetkilileri sorumlu davranmaya davet ediyorum. Bu konuda yıllarca iktidar partisini eleştirenlerin, ‘gücü ele geçirince’ nasıl davrandıklarını görüyoruz. Bunun AKP’si, CHP’si yok. Adamlık, güçlüyken adaletli davranabilmektir!"
 

AKYAKA SAHİLİNE DENİZ KAPLUMBAĞASI VURDU AKYAKA SAHİLİNE DENİZ KAPLUMBAĞASI VURDU