Muğla'nın Fethiye ilçesinde, işletmesinin önünde gerçekleşen kavgayı ayırmak isterken bıçaklanan Barış Bektaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Muğla'nın Fethiye ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Dispanser Sokakta bulunan Cafe de Ceramica isimli iş yerinin önünde gerçekleşen olay, gece saat 23.45 sıralarında meydana geldi. Çevredeki görgü tanıklarının iddiasına göre, alkollü olduğu anlaşılan ve çevreye rahatsızlık veren Cem O. isimli kişi ile bu durumdan rahatsız olan, Hasan Hüseyin Ç., Serhat K. ve Fırat E. isimli kişiler ile Cem O. arasında sözlü tartışma başladı. Sözlü tartışmanın kısa sürede arbedeye ve sonrasında da bıçaklı kavgaya dönüştüğünü gören, Cafe de Ceramica'nın sahibi Barış Bektaş, kavgayı ayırmak için araya girmek istedi. Talihsiz adam çıkan arbedenin arasında kalarak kalbinden ve sırtından aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanarak yere yığıldı. 

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ağır yaralı olduğu anlaşılan Barış Bektaş, olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulans ile Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz adam hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

CİNAYETİ KİMİN İŞLEDİĞİNİ SÖYLEDİLER

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri kavgaya karışan Cem O., Hasan Hüseyin Ç., Serhat K. ve Fırat E.'yi yakalayarak ifadelerini aldı. İfadesi alınan şahıslar, iş yeri sahibi Barış Bektaş'ı Hasan Hüseyin Ç.'nin bıçakladığını belirtti. Bunun üzerine Hasan Hüseyin Ç. gözaltına alınarak, sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. 

Yaşanan cinayet ile ilgili soruşturmayı Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü belirtildi. 

İŞTE FETHİYE'DEKİ FESTİVALDE SATILAN MANTARIN FİYATI İŞTE FETHİYE'DEKİ FESTİVALDE SATILAN MANTARIN FİYATI