Çameli Belediyesi Kültür ve Turizm Danışmanı ve Çameli Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı İbrahim Putgul, rahatsızlığı sebebiyle 24 Aralık 2019 tarihinde (dün), Fethiye Özel Letoon Hastanesi'nde ameliyat oldu. Putgul'un ameliyatını Letoon Hospital doktorlarından, Uz. Dr. İhsan Büyükçalık ve Genel Cerrah Op. Dr. Servet Emeksiz gerçekleştirdi. Başarılı bir operasyon geçiren Putgul'un durumunun iyi olduğu belirtildi. İbrahim Putgul'un 27 Aralık 2019 Cuma günü hastaneden taburcu edileceği, ancak tam sağlığına kavuşmasının 1 ay süreceği öğrenildi.

İbrahim Putgul ameliyat sonrasında sosyal medya hesabından, "Başta degerli abim, hocam, doktorum İhsan Büyükçalık hocama, Genel Cerrah abim Servet hocama ve güler yüzleri ile evinde hissettiren tüm Letoon Hospital personeline teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Çameli ve Çameli halkı için çalışmalarıyla bilinen İbrahim Putgul, Çameli Belediyesi'nde de sevilen bir isim. Sosyal sorumluluk projeleri ve Çameli'nin tanıtılmasında önemli işlere imza atan Putgul, ilçenin yetiştirdiği önemli isimlerden biri olarak ön plana çıkıyor.



Çameli Belediyesi'nin, Başkan Cengiz Arslan önderliğinde yürüttüğü 'Alternatif Turizm' ve tanıtım projelerinde önemli işlere imza atan İbrahim Putgul, ilçe halkı tarafından oldukça sevilen ve saygı gören bir isim. Putgul'u, yakınları ve sevenleri tarafından hastanede yalnız bırakmazken, sosyal medya üzerinden de birçok mesaj aldı.

Kendisine ve ailesine, Haber48 ailesi olarak geçmiş olsun diyor, sağlığına bir an önce kavuşmasını diliyoruz.

FETHİYE'DE NEFES KESEN ŞAMPİYONA BAŞLADI FETHİYE'DE NEFES KESEN ŞAMPİYONA BAŞLADI