Muğla'nın Fethiye ilçesi Çatalarık Mahallesinde hizmete açılan Çatalarık Taş Fırın, açılışa özel vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıttı. 

Sektörde 6. yılı olduğunu belirten Çatalarık Taş Fırın'ın işletmecisi İsmail Çalhan, daha önce Yayla-Antalya kara yolu üzerinde bir fırın açtıklarını ve burada yakaladıkları başarıyı Fethiye'ye taşımaya karar verdiklerini belirtti. Çatalarık Mahallesi'nin ilk ve tek fırını olan Çatalarak Taş Fırın'da, tüm ekmek çeşitleri, simit, poğaça, börek, boyoz, yaş ve kuru pasta çeşitleri üretiliyor.



İç ve dış tasarımı oldukça hoş olan işletmede dileyen vatandaşlarımız küçük bir çay molası verebilir, birbirinden leziz ürünlerin tadına bakabilirler. Konsept tasarımıyla dikkat çektiği kadar çalışanlarının ve işletmecisinin deneyiminin de hissedildiği fırında hijyen ve kalite olmazsa olmazların başında geliyor.

Özel günleriniz için ürün siparişinde bulunmak ya da işletmenin ürünlerini denemek isterseniz Çatalarık Taş Fırın ve Pastanesi; Çatalarık Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Günlükbaşı / Fethiye adresinde sizleri bekliyor.

FETHİYE'DEKİ İNLİCE PLAJI'NI O LİSE İŞLETECEK FETHİYE'DEKİ İNLİCE PLAJI'NI O LİSE İŞLETECEK