MESAİ SAATİNDE ÇIKMASI FACİAYI ÖNLEDİ MESAİ SAATİNDE ÇIKMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Muğla’nın Fethiye İlçesinde zorla girdiği evde T. İ.’ye (30) cinsel saldırıda bulunmaya çalışan ve yakalanan R. G. (33) hakkında "cinsel saldırı ve silahlı tehdit" suçundan 7 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Olay geçen 2 Şubat’ta Taşyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Fethiye’de bir masaj salonunda çalışan R. G. arkadaşının eşi olan T İ.’nin evine gitti. Kapının açılmasının ardından zorla eve giren R. G.,  T. İ.’ye cinsel saldırıda bulunmaya çalıştı. Boğuşma sırasında yaralanan T. İ. bağırarak yardım istedi. Bu sırada R. G.'nin paniğe kapılarak kaçması üzerine polisi arayan T. İ., şüphelinin Keloğlu Boğazı mevkiindeki ormanlık alana yöneldiğini söyledi. Bölgede arama yapan polis R. G.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Alkollü olduğu tespit edilen R. G. tutuklandı.

Fethiye Cumhuriyet Savcılığı tarafından olaya ilişkin başlatılan soruşturma tamamlandı. Halen tutuklu bulunan R. G. hakkında ‘cinsel saldırı ve silahlı tehdit’ suçundan 7 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek davanın ilk duruşması 5 Aralık’ta gerçekleşecek.