MESAİ SAATİNDE ÇIKMASI FACİAYI ÖNLEDİ MESAİ SAATİNDE ÇIKMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Fethiye’nin en özel noktaları arasında yer alan Ölüdeniz, yaz tatilleri başta olmak üzere yılın dört mevsimi hem yurt içinden hem de yurt dışından yoğun ziyaret almaktadır. Türkiye’nin en popüler turizm destinasyonları arasında yer alan Ölüdeniz, bembeyaz kumsalları, oksijeni bol havası, doğayla bütünleşen tarihi yapıları ve mavinin tüm tonlarını barındıran denizi ile adeta bir cenneti andırmaktadır. 2006 yılında güzelliği tescillenmiş olan Ölüdeniz, “dünyanın en güzel kumsalı” seçilmiştir.

Turizm yönünden oldukça gelişmiş bir nokta olmasından dolayı Fethiye Ölüdeniz’de konaklama seçenekleri de oldukça çeşitlidir. Her zevke ve bütçeye uygun otel seçeneklerine ev sahipliği yapmakta olan bu turizm beldesinde 5 yıldızlı, 4 yıldızlı, butik, İslami, balayı gibi pek çok tesis çeşidi yer almaktadır. Siz de bu yıl tatilinizi planlarken Fethiye Ölüdeniz otel rezervasyonu yaptırarak kusursuz bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Unutulmaz Bir Balayı İçin Ölüdeniz Loft Exclusive

Fethiye’nin cennet noktalarından Ölüdeniz’de, romantik bir tatil için özenle dekore edilmiş olan Ölüdeniz Loft Exclusive Fethiye Otogar’a 10 kilometre, Fethiye ilçe merkezine 14 kilometre, Dalaman Havalimanı’na 59 kilometre ve Muğla il merkezine ise 144 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Şık ve konforlu 10 odaya sahip olan tesiste konuklara oda kahvaltı konseptinde hizmet verilmektedir. 1 adet a la carte restoranın hizmet verdiği Ölüdeniz Loft Exclusive’in romantik akşam yemekleri unutulmaz tatil anları arasında yer almaktadır. 
Eşsiz bir deniz manzarasına karşı, yemyeşil bir doğa ile iç içe geçireceğiniz tatilinizde serinlemeniz için 1 adet açık yüzme havuzu hizmet vermektedir. SPA olanaklarına da sahip olan tesiste dinlenmeniz için tüm detaylar sizin yerinize düşünülmektedir. Yetişkin oteli olarak hizmet veren Ölüdeniz Loft Exclusive yalnızca 18 yaş ve üzeri konuklarına hizmet vermektedir. 

Ölüdeniz’de 5 yıldızlı Otel Konforu Sunan Orka Sunlife Resort & Spa

Ölüdeniz’in huzur vadeden doğasında lüks olanakları konuklarına sunan Orka Sunlife Resort & Spa, eksiksiz bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır. Ölüdeniz merkeze 2 km, Fethiye merkeze 7 km ve Muğla Dalaman Havalimanı'na 60 km mesafede yer alan tesisin rahat ve şık 195 odası bulunmaktadır. Ultra her şey dahil konseptinde konuklarını ağırlamakta olan tesiste, günün tüm öğünlerinde misafirler için açık büfe lezzetler hazırlanırken, 2 adet a la carte restoran ise en özel lezzetleri misafirlerine sunmaktadır. 

Denize 2 km mesafede yer alan tesisin, misafirlerinin konforu için özel plajı bulunmaktadır. Tesis bünyesinde ayrıca 5 kaydıraklı açık havuz, yetişkin havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Hem yetişkin hem de çocuk misafirler için uygun olan Orka Sunlife Resort & Spa, farklı yaş gruplarına yönelik onlarca aktivite seçeneği sunmaktadır. Dinlenmek isteyen misafirlerine de kusursuz bir hizmet sunmakta olan tesisin SPA merkezi bulunmaktadır. 

Fethiye Ölüdeniz’in En Popüler Aquapark Oteli Grand Üçel Hotel

Ölüdeniz’in huzur veren doğasına, eğlenceli olanaklar katan Grand Üçel Hotel, her yaştan misafirine keyifli bir tatil deneyimi vadetmektedir. Dalaman Havalimanı’na 65 km, Fethiye şehir merkezine 7 km, Ölüdeniz’e 5 km mesafede yer alan tesisin kullanışlı ve konforlu 101 odası bulunmaktadır. Her şey dahil konseptinde konuklarını ağırlamakta olan tesiste ayrıca 1 adet a la carte restoran servis sunmaktadır. 

Serinleme deneyimini kusursuz bir eğlenceye dönüştürmek için özenle dekore edilmiş olan Grand Üçel Hotel’de 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kaydıraklı çocuk havuzu ve 1 adet 7 kaydıraklı aquapark hizmet vermektedir. Çocuklu ailelerinde Ölüdeniz’de en çok tercih ettiği oteller arasında yer alan Grand Üçel Hotel’de her yaş grubuna hitap edecek aktivite seçenekleri yer almaktadır. 

Ölüdeniz’in En Güzel Denize Sıfır Oteli S3 Seahorse Hotel & Beach Club

Dünyanın en güzel kumsalında, kusursuz bir konaklama deneyimi için denize sıfır konumu ile dikkat çeken S3 Seahorse Hotel & Beach Club konuklarına kapılarını aralamaktadır. Dalaman Havalimanı’na 60 km mesafede yer alan tesisin, şık ve özenle dekore edilmiş 31 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, sabah kahvaltıları açık büfe olarak sunulurken, tesis bünyesinde ayrıca 2 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Denize sıfır konumu ile öne çıkan tesisin, özel plajı bulunmaktadır. İskelenin de bulunduğu plaj alanında su sporlarına izin verilmediği için misafirler huzurla ve güvenle eşsiz denizin keyfine varmaktadır.