Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer alan Zirkon Butik Otel Karaot plajına 600 Metre, Koca Çalış Plajına 3 Km, Katrancı Koyuna 3 Km, Günlüklü Koyuna 5 Km ve Çalış Plajı’na yaklaşık 4 km mesafedeki konumuyla hem tatil yapıp hem de gezmek isteyenler için bir alternatif sunuyor. Eskiden atların bulunduğu bir hara (at ahırı) olarak kullanılan taş odaları yeni ve modern bir konseptle misafirleriyle buluşturan Zirkon Butik Otel,  12 odadan oluşan ve her odanın kendine özgü bir isimle anıldığı konseptiyle konuklarına ilginç bir deneyim sunuyor.

12 Odanın Her Biri Farklı Bir Konseptte

 Zirkon Butik Otel’deki odaların en dikkat çeken özelliği ise 12 odanın her birinin farklı bir konseptle döşenerek nevresimden duvar saatine kadar en ince ayrıntısıyla söz konusu odanın temasına uygun dekore edilmesi. Akdeniz Odası,  At Odası, Saman Oda, Beyaz Oda, Osmanlı Odası, Anadolu Odası, Sinema Odası, Yeşil Oda, Altın Oda, Gemici Odası, Romantik Oda ve Modern Oda isimleriyle adlandırılan odalarda her şey özel olarak düşünülmüş.

Zirkon Butik Otel orijinal oda konseptinin yanı sıra misafirlerine yaz-kış 7/24 sunduğu hizmetlerde ise her şeyi doğal ve organik seçiyor. Organik taze kahvaltı, özel ve yöreye ait yemeklerle zengin bir mutfağa sahip olan Zirkon Butik Otel, zeytin, limon, portakal ve kayısı ağaçlarıyla kaplı arazisinde ve dağ yamacına konuşlanmış olması sebebiyle doğayla iç içe tatil yapmak isteyenlerin tercihi haline geliyor. Öte yandan Türkiye’nin En Güzel At Çiftliklerinden, Desperado At Çiftliği’ni de konuklarıyla buluşturuyor.

MUĞLA VALİLİĞİ DUYURDU! İKİ HASTANE İÇİN GÜZEL GELİŞME MUĞLA VALİLİĞİ DUYURDU! İKİ HASTANE İÇİN GÜZEL GELİŞME

Zirkon Butik Otel Misafirlerine Farklı Alternatifler Sunuyor

Zirkon Butik Otele gelen misafirler gündüz dünyaca ünlü ölüdeniz plajının keyfini çıkartıp, akşam meşhur Hisarönü eğlence alanlarında gece hayatına göz atabilir ya da ölüdeniz tekne turu, dünyaca ünlü Kelebekler vadisi gezisine yada 12 adalar tekne turuna katılarak denizin ve Fethiye'nin koylarının tadını çıkartabilir.

Zirkon Butik Oteli tercih eden konuklar, yakınlığı nedeniyle Tarihi Kayaköy'de eski Rum evleri arasında yürüyüş yapıp yöresel lezzetleri tadabilir ve hemen Kayaköy yanında Afkule manastırına yürüyerek tırmanıp muhteşem manzaralara şahit olabilir.

Macerayı seven misafirler ise 1900 metre yükseklikten, dünyanın en güzel yamaç paraşütünün yapıldığı Babadağı'nın zirvesinden paraşütle atlayıp tüm yörenin manzarasını izleyerek muhteşem bir tecrübeye sahip olabilir ya da ATV, rafting, at biniciliği, safari Saklıkent kanyonu turları, dalyan gezisi gibi günlük turlara kolayca katılabilirler.

Daha sakin bir tatil geçirmek isteyenler ise Fethiye kordonunun güzelliğinde deniz kenarında gezip, salı ve cuma köylü pazarında ucuza yöresel lezzet alışverişi yapabilirsiniz ya da Meşhur Fethiye balık pazarının ortamını tecrübe edinip, tarihi Paspatur sokaklarında ki eğlence ve alışveriş mekanlarına göz atabilir.

Zirkon Butik Otel, Fethiye Yanıklar Köyü’nde misafirlerini bekliyor. Detaylı bilgi için www.zirkonotel.com
İrtibat numarası: 05444232232