FETHİYE'DE YANGIN! ALEV ALAN MİNİBÜS EVİ DE YAKTI FETHİYE'DE YANGIN! ALEV ALAN MİNİBÜS EVİ DE YAKTI

Muğla'da Fethiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğayı Koruma Derneği öncülüğünde Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Fıstık Çamı fidanı dağıtım kampanyası düzenlendi.

Salı Pazarı’nda gerçekleşen fidan dağıtım etkinliğine halkın yoğun ilgisi oldu. Konu hakkında açıklama yapan FEMA Başkanı Okyay Tirli, “Fethiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğayı Koruma Derneği gönüllüleri olarak Muğla Orman Bölge Müdürlüğü,Fethiye Belediyesi ve Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kampanya başlattık. Bu kapsamda daha yeşil bir Fethiye için fidan dağıtıyoruz. Biz buna çok önem veriyoruz” dedi. 

FEMA Yönetim Kurulu Üyesi Emekli Öğretmen Pınar Ercan Tirli, “Dernek olarak Öğretmenler Günü’nü böyle kutlamak istedik. Bildiğiniz gibi fidanlar ölümsüzlüğün simgesidir. Fıstık çamının da çok değerli bir ağaç olduğunu düşünerek; farkındalık oluşturmak adına bu etkinliği düzenledik. Daha güzel ve yeşil bir dünya için daha çok fidan dikmeli ve çevremizi korumalıyız” ifadelerini kullandı. 

FEMA Yönetim Kurulu Üyesi Şehriban Sevinç, “FEMA, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde bu kampanyayı başlattık. Daha güzel ve daha yeşil bir dünya olması adına bu tür çalışmaların önemli olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.