Cumhuriyet Halk Partisi 22'nci ve 27'nci Dönem Manisa Milletvekili Ahmet Bakırlıoğlu ve CHP Marmaris İlçe eski Başkanı Acar Ünlü Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Sohbet şeklinde geçen ziyarette Karaca iki misafirine de 3 aylık süreç içerisinde yapılan faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi. Fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, 5 yıllık süreçte Fethiye’ye Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ve Ankara merkezi yönetimin destekleriyle büyük hizmetler yapacaklarını belirten, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Seçim döneminde ne söz verdiysek onu gerçekleştireceğiz. Seçildiğimiz gün parti rozetini çıkardık, tüm Fethiyelilere hizmet boynumuzun borcu. Belediyemize gelen herkesle, her hafta Cuma günleri düzenlenen halk gününde birlikte oluyoruz.”dedi.

FETHİYE'DE YÜRÜYÜŞ PAHALIYA PATLADI FETHİYE'DE YÜRÜYÜŞ PAHALIYA PATLADI

22'nci ve 27'nci Dönem Manisa Milletvekili Ahmet Bakırlıoğlu ise 25 yıl sonra Fethiye’nin sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışı ile yönetilmesi bizler için oldukça anlamlı. Fethiye dünyanın en güzel yerlerinden, doğasıyla, tarihiyle, kültürel miraslarıyla, tarımıyla, turizmiyle çok büyük hizmetleri hak ediyor. Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik, kendisine başarılar diliyoruz.”dedi. CHP Marmaris İlçesi eski Başkanı Acar Ünlü’de, “Alim Karaca; genç neslin örnek aldığı isimlerden. Fethiye’de başarılı hizmetler yapacağından hiç şüphemiz yok. Başarılı bir siyasetçi, halk arasında siyasi ayrım yapmayan, kişiliği örnek ve dürüst bir isim.”dedi.